Top News – Vaksina e Oxfordit dhe AstraZeneca-s/ Mbrojtje të kufizuar ndaj variantit afrikan

Vaksina e Oxfordit dhe astrazeneca-s jep mbrojtje të kufizuar kundër sëmundjes së moderuar të shkaktuar nga varianti afrikanojugor, tregojnë testet paraprake të kompanisë. Por ndërkohë, nuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *