Shqipëri-Zvicër/ Denaj: Ndikim pozitiv për promovimin e pronës intelektuale

Ministrja e Financës dhe Ekonomisë, Anila Denaj, së bashku me Ambasadorin e Zvicrës, Adrian Maître nënshkruan marrëveshjen e mirëkuptimit në fushën e Pronësisë Industriale.

Denaj vlerës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *