Rama: PD-LSI, KÇK këmbët e së keqes/ Kryeministri: Mur bllokues për armiqtë e Reformës në Drejtësi

Kryeministri Rama foli sot për Reformën ne Drejtësi dhe për armiqtë e saj.

Qëndrimet e PD mbështetur nga presidenti Ilir Meta për ndërhyrje të re sërish nëse vijnë ne pushtet për ta ri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *