Gati për të mundur Anglinë/ Specialisti britanik i UEFA: Do të bëj tifo për Shqipërinë

Prej pak ditësh në stadiumin Air Albania ka filluar një program intensiv i rikuperimit të fushës për në ndeshjen mes Shqipëruisë dhe Anglisë e planifikuar më 28 mars. Në krye të tij ësht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *